Ajoneuvot

Anun Auto vuokraa jo vuosien kokemuksella pieniä ja helpostikäsiteltäviä Poksi asuntovaunuja sekä retkeilyautoa. Haluamme luoda asiakkaalle mahdollisuuden nauttia lomasta parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla vuokralle huollettuja, toimivia ja puhtaita ajoneuvoja.

Vuokraukseen liittyy paljon uutta asiaa ja omaksuttavaa. Vuokraaja saa varauksen yhteydessä tuhdin infopaketin sekä vuokraehdoista että käytännön konkreettisista asioista. Infot luettuaan on helpompi tulla noutamaan ajoneuvoa. Noudon yhteydessä 30 – 60 minuutin perehdytyksessä kerrataan vielä konkreettisesti ajoneuvon kytkentään, kuljettamiseen ja leiriytymiseen tarvittavat toiminnot, ohjeet ja vinkit.

Tavallinen B-ajokortti riittää mainiosti pienen Poksi asuntovaunun vetoon tai retkeilyauton kuljettamiseen. Pienuudella on etunsa myös polttoainetaloudellisuudessa tai siinä, ettei jää maantiellä jalkoihan, vaan voi vetää vaunua muun liikennevirran mukana (max 100 km/h).

Poksi asuntovaunut on varusteltu retkeilyä silmällä pitäen. Vaunuista löytyvät astiat, ruoanvalmistusvälineet sekä kahvinkeitin. Kevyet siivousvälineet ja kasetti wc:n kemialliset aineet löytyvät jokaisesta ajoneuvosta. Viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta parantamaan on vaunujen ja auton sivulle hankittu joko katos tai markiisi sekä tuolit ja pöytä. Katoksen alle voi vetäytyä kesäsadetta tai auringon paistetta suojaan.