Poksi retkeilyvaunut ja täysin sähköinen Caracito asuntovaunu

Anun Auto vuokraa jo vuosien kokemuksella pieniä ja helpostikäsiteltäviä asuntovaunuja. Haluamme luoda asiakkaalle mahdollisuuden nauttia lomasta parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla vuokralle huollettuja, toimivia ja puhtaita ajoneuvoja.

Vuokraukseen liittyy paljon uutta asiaa ja omaksuttavaa. Vuokraaja saa varauksen yhteydessä tuhdin infopaketin sekä vuokraehdoista että käytännön konkreettisista asioista. Infot luettuaan on helpompi tulla noutamaan ajoneuvoa. Noudon yhteydessä 30 – 60 minuutin perehdytyksessä kerrataan vielä konkreettisesti ajoneuvon kytkentään, kuljettamiseen ja leiriytymiseen tarvittavat toiminnot, ohjeet ja vinkit.

Tavallinen B-ajokortti riittää pienen Poksi asuntovaunun vetoon. Pieni vaunu on myös polttoainetaloudellisempi. Poksia saa vetää max 100km/h, esimerkiksi moottoritiellä pysyy näin hyvin liikennevirran mukana.

Poksi asuntovaunut on varusteltu kevyttä retkeilyä silmällä pitäen. Vaunuista löytyvät astiat, ruoanvalmistusvälineet sekä kahvinkeitin. Kevyet siivousvälineet ja kasetti wc:n kemialliset aineet löytyvät jokaisesta ajoneuvosta. Viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta parantamaan on vaunujen sivulle hankittu joko katos tai markiisi sekä tuolit ja pöytä. Katoksen alle voi vetäytyä kesäsadetta tai auringon paistetta suojaan.

Caracito asuntovaunu on hiukan Poksia suurempi ja painavampi. Sen kokonaismassa on 1200kg. Tätäkin vaunua voi vetää B ajokortilla, mikäli yhdistelmän kokonaismassa, siis auton massa plus vaunun massa ei ylitä 3500 kiloa ja auton vetokyky sallii 1200kg kuorman. Max nopeus 80km/h.

Caracito on täysin sähköinen asuntovaunu neljälle henkilölle. Siinä ei ole laisinkaan kaasulaitteita. Caracitoon mahtuu nukkumaan neljä henkilöä. Se on alle 6 metriä pitkä ja erinomaisesti varusteltu mm. veivattavalla markiisikatoksella ja moverilla.