Anun Auto osallistui tammikuun Caravanmessuille Helsingin Messukeskuksessa.

Enka Poksi tuunatuin sisustuksin keräsi paljon ihastusta. Enkaa pidettiin viihtyisänä ja yllättävän tilavana pikkuruiseksi vaunuksi. Kiitosta sai mm. valmiina oleva kiinteä parisänky.

Anun Auto tuo Caravan messuille Enka Poksin. Enka on vuoden 2021 mallia merkinnällä NN. Enkassa on majoitustilat jopa neljälle. Parivuode on poikittain edessä ja pienestä ruokailuryhmästä saa vielä lisävuoteen. Enkan varusteisiin kuuluu jääkaappi, kaasuhella ja kylmävesipiste. Myös lämmityslaite löytyy. Vessan korvikkeena toimii Portapotta.

Vaunun ulkopuolella on pyöräteline ja näppärä huoltoluukku ulkokalusteille. Telttauraan pujotettava katos tuo lisätilaa. Enka Poksin kokonaismassa on 750kg ja siinä on jarrut. Vaunun pituus on 4,5 metriä aisan kanssa. Leveyttä vaunussa on 2,1 metriä ja sisäkorkeus korkeimmassa kohtaa nipin napin 180 cm. Vaunua saa vetää pienellä autolla, jopa sähköautolla. Maksiminopeus on 100km/h.

Tervetuloa tutustumaan Enkaan caravan Messuille Helsingin messukeskukseen 20.1.-22.1.2023. meidät löydät osastolta 1d21.

Anun Auto keskittää toimintonsa asuntovaunujen vuokraukseen. Retkeilyauto Pikkumusta on myyty ja tilalle tulee erinomaisesti varusteltu pikkuvaunu keväällä 2023. Tästä tarkemmin, kun suunnitelmat varmistuvat.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaille. Varauksia kauteen 2023 aletaan ottaa vastaan tammikuussa, jolloin myös vuoden 2023 hinnat julkaistaan. Mukavaa loppuvuotta ja nähdään ensi kesänä!

Vuokrataan Poksit Inka, Anka ja Poksi koko syyskuuksi edullisesti. Kuukaudessa on hyvin aikaa pyörähtää Norjan puolella, käydä metsästämässä tai sienestämässä tai vaikkapa tehdä sukulaiskierros ympäri Suomea. Kuukauden aikana ehtii hyvin tutustumaan vaunun toimintoihin ja leiriytymiseen jos vaikka oma Poksivaunu on harkinnassa. Poksiin saa ilman eri veloitusta ottaa tietysti lemmikin mukaan. Syksyn viileinä öinä Poksissa tarkenee kaasulämmityksen ansiosta erittäin hyvin. Pikkuvaunu on näppärä parkkeerata vaikka mökin tai oman kodin pihaan huoltotaukoa varten.

Syyskuun hinnat Pokseille:

Enka, varattu

Anka ja Inka, 800€

Poksi 750€.

Retkeilyauto Pikkumusta takaa vaivattoman siirtymisen ja leiriytymisen. Kuukauden vuokra-ajalla ehtii nähdä jo paljon. Pitkällä vuokrauksella voi myös testata olisiko retkeilyauto sopiva vaikka perheen ainoaksi autoksi. Pikkumusta on passeli pariskunnalle, mutta lisävuoteen ansiosta matkalle mahtuu kolmaskin henkilö. Lemmikin saa ottaa myös retkeilyautoon veloituksetta mukaan. Koiran häkki sopii esimerkiksi hyvin takavuoteiden alle. Pikkumustan hinta syyskuulle on 2500€ sisältäen 5000km.

Tiedustelut 044 524 0017/ Anu

PikkuPoksi vaihtuu uudehkoon NTL mallin Poksiin, joka nimetään Inka Poksiksi. Inka on vuosimallia 2020 ja se on samanlainen kuin Anka ilman pyörätelinettä. Inkassa on sähkölämmitteinen pieni vesivaraaja. Pikkupoksin varaukset siirtyvät Inka Poksiin ja varaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tervetuloa Inka poksi perheeseemme!

Damikauppa valmistaa Hausjärvellä maalaismaisemassa mahdollisimman ekologisesti koirien treenivälineitä, lähinnä dameja eli dummyjä ja erilaisia treenipatukoita, sekä vesipelastukseen tarkoitettuja Vepedameja. Damikauppa käyttää ylijäämämateriaaleja, kuten huonekaluteollisuuden ylijäämänahkoja, lumppua, sekä kierrätysmuovikuulia. Räätälöimme useimmiten tuotteet ostajan tekstein ja värein.

Tärkeimmät tuotteemme ovat:

  • Tekstidamit
  • Vepedamit
  • Vauhti mokkapatukat
  • Nahkis mokkapallot

DAMIKAUPPA®, sekä VEPEDAMI® ovat rekisteröityjä tuotemerkkejämme. Damikaupalla on jälleenmyyjiä, sekä oma verkkokauppa.

http://www.damikauppa.fi

Lue lisää

PikkuPoksi kävi Turun Caravan messuilla huhtikuussa 2022. Sympaattinen vaunu herätti paljon mielenkiintoa ja kävijöitä vaunulla riitti. PikkuPoksi kuvattiin myös Caravan maskotin Maltin kanssa.

PikkuPoksi ja Maltti

Anun Auto

Turun Caravan Messuilla

22.4.-24.4.2022

PIKKUPOKSI

Tervetuloa tutustumaan Pikkupoksiin.

Meidät löydät osastolta D- hallista, paikka 12. Tilaa ilmainen kutsu 0445240017/Anu.

Messuilla nähtävänä nostokattoinen Pikkupoksi eli Poksi 126ET. Pikkupoksi on Pokseista pienin ja sen kori on käännetty akselilla toisin päin, niin kuin alkuperäisissä Pokseissa oli. Pikkupoksin keittiö on siis edessä ja ruokailuryhmä takana. Makuupaikat saadaan pikkuruisesta istuinryhmästä juuri ja juuri kahdelle. Vuoteen koko ei päätä huimaa, 120cm X 185cm. Pikkupoksissa on seisomakorkeutta helpottamassa nostokatto ja onpa pikkuiseen vaunuun saatu mahtumaan myös kasettivessa. Lämmityslaite on Trumaticin ilmapuhalluslaite. Jääkaappi toimii sähköllä ja kaasulla. ”Keittiöstä” löytyy myös kylmävesipiste, sekä kaksiliekkinen kaasuhella. Ulkona viihtymistä lisää vaunun sivuun viritettävä katos pöydin ja tuolein.

Vuoden 2022 hinnat on julkaistu

Retkis retkeilyauto lähti vaihtoon ja tilalle on hankittu uusi retkeilyauto PIKKUMUSTA. Tämä Sunlight 640nAdventure Edition on edeltäjäänsä metrin pidempi ja siinä on automaattivaihteet. Vuoteet ovat nyt pitkittäin helpottaen kulkua sänkyyn. Autoon on hankittu lisävarusteita kuten multimediasoitin navigaattorilla ja peruutuskameralla, sekä markiisi ja sähköllä toimiva ilmastointilaite.

Pikkupoksin vuokrahintaa on laskettu tulevalle kaudelle. Nyt sen saa huippuedullisesti vuokralle alkaen 220€/vko. Pikkupoksi on todella pieni, mutta sitä voi myös vetää b kortilla ja todella pienellä henkilöautolla!

Muitakin uudistuksia on tehty. Viikkokierto on muutettu alkamaan tiistaista ja päättymään maanantaihin. Nyt vuokraaja voi rauhassa palata sunnuntaina reissultaan ja palauttaa vaunun maanantaina. Palautusaikaa on jatkettu klo 18.00 ja samalla myöhäinen palautus on poistunut käytöstä.