Kausi 2023 loppuu pian ja vaunut viedään talvisuojaan. Vuokraamme Poksit aina syksyllä pidemmälle reissulle ja sieltä palattuaan onkin jo talven tulo lähellä. Vaunut säilytetään suojassa talven ajan ja otetaan käyttöön keväällä kesäkelien tultua, yleensä pääsiäisen tienoilla.

Tmi Anun Auto selkeyttää brändiään ja vahvistaa mielikuvaa pienten asuntovaunujen lemmikkiystävällisenä vuokraamona. Anun Autosta muokattiin osuvampi Anun Asuntovaunu. Samalla uudistettiin logo ja muut markkinointi ja ohjeistusmateriaalit.

Caracito vaunu saapui juuri ja juuri pääsiäissesonkiin. Caracito vaunu sopi mainiosti sähkö Volvon perään.

Anun Auto osallistui tammikuun Caravanmessuille Helsingin Messukeskuksessa.

Enka Poksi tuunatuin sisustuksin keräsi paljon ihastusta. Enkaa pidettiin viihtyisänä ja yllättävän tilavana pikkuruiseksi vaunuksi. Kiitosta sai mm. valmiina oleva kiinteä parisänky.

Anun Auto tuo Caravan messuille Enka Poksin. Enka on vuoden 2021 mallia merkinnällä NN. Enkassa on majoitustilat jopa neljälle. Parivuode on poikittain edessä ja pienestä ruokailuryhmästä saa vielä lisävuoteen. Enkan varusteisiin kuuluu jääkaappi, kaasuhella ja kylmävesipiste. Myös lämmityslaite löytyy. Vessan korvikkeena toimii Portapotta.

Vaunun ulkopuolella on pyöräteline ja näppärä huoltoluukku ulkokalusteille. Telttauraan pujotettava katos tuo lisätilaa. Enka Poksin kokonaismassa on 750kg ja siinä on jarrut. Vaunun pituus on 4,5 metriä aisan kanssa. Leveyttä vaunussa on 2,1 metriä ja sisäkorkeus korkeimmassa kohtaa nipin napin 180 cm. Vaunua saa vetää pienellä autolla, jopa sähköautolla. Maksiminopeus on 100km/h.

Tervetuloa tutustumaan Enkaan caravan Messuille Helsingin messukeskukseen 20.1.-22.1.2023. meidät löydät osastolta 1d21.

Anun Auto keskittää toimintonsa asuntovaunujen vuokraukseen. Retkeilyauto Pikkumusta on myyty ja tilalle tulee erinomaisesti varusteltu pikkuvaunu keväällä 2023. Tästä tarkemmin, kun suunnitelmat varmistuvat.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaille. Varauksia kauteen 2023 aletaan ottaa vastaan tammikuussa, jolloin myös vuoden 2023 hinnat julkaistaan. Mukavaa loppuvuotta ja nähdään ensi kesänä!

Vuokrataan Poksit Inka, Anka ja Poksi koko syyskuuksi edullisesti. Kuukaudessa on hyvin aikaa pyörähtää Norjan puolella, käydä metsästämässä tai sienestämässä tai vaikkapa tehdä sukulaiskierros ympäri Suomea. Kuukauden aikana ehtii hyvin tutustumaan vaunun toimintoihin ja leiriytymiseen jos vaikka oma Poksivaunu on harkinnassa. Poksiin saa ilman eri veloitusta ottaa tietysti lemmikin mukaan. Syksyn viileinä öinä Poksissa tarkenee kaasulämmityksen ansiosta erittäin hyvin. Pikkuvaunu on näppärä parkkeerata vaikka mökin tai oman kodin pihaan huoltotaukoa varten.

Syyskuun hinnat Pokseille:

Enka, varattu

Anka ja Inka, 800€

Poksi 750€.

Retkeilyauto Pikkumusta takaa vaivattoman siirtymisen ja leiriytymisen. Kuukauden vuokra-ajalla ehtii nähdä jo paljon. Pitkällä vuokrauksella voi myös testata olisiko retkeilyauto sopiva vaikka perheen ainoaksi autoksi. Pikkumusta on passeli pariskunnalle, mutta lisävuoteen ansiosta matkalle mahtuu kolmaskin henkilö. Lemmikin saa ottaa myös retkeilyautoon veloituksetta mukaan. Koiran häkki sopii esimerkiksi hyvin takavuoteiden alle. Pikkumustan hinta syyskuulle on 2500€ sisältäen 5000km.

Tiedustelut 044 524 0017/ Anu

PikkuPoksi vaihtuu uudehkoon NTL mallin Poksiin, joka nimetään Inka Poksiksi. Inka on vuosimallia 2020 ja se on samanlainen kuin Anka ilman pyörätelinettä. Inkassa on sähkölämmitteinen pieni vesivaraaja. Pikkupoksin varaukset siirtyvät Inka Poksiin ja varaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tervetuloa Inka poksi perheeseemme!